Kalendarium
Kalendarium
Klicka på titel för information och på tid för att boka biljetter
sön 3 juli
Tollereds Biograf
sön 10 juli
Tollereds Biograf
sön 17 juli
Tollereds Biograf
sön 24 juli
Tollereds Biograf
Fler dagar...
Kommande
Bio för barn
Köp biljett
Biocafé i pausen
Folkets Bio
Hyr bion för ett barnkalas
Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!   Om integritet
Kalendarium
Kalendarium
Klicka på titel för information och på tid för att boka biljetter
sön 3 juli
Tollereds Biograf
sön 10 juli
Tollereds Biograf
sön 17 juli
Tollereds Biograf
sön 24 juli
Tollereds Biograf
Fler dagar...
Filmönskemål

Köpvillkor

Att köpa biobiljetter via internet är både enkelt och säkert.

Du registrerar ett konto med namn, telefonnummer och e-postadress genom att klicka på ”Skapa konto” överst på Tollereds Biografs internetbokning. Därefter väljer du visningstillfälle, antal biljetter och utför din betalningen. Vid kommande köp i framtiden behöver du bara ange din e-postadress och lösenord. Det går också att endast ange e-postadress och telefonnummer för att köpa biljett utan att skapa konto.

Samtliga betalmedel debiteras omgående vid köptillfället. Efter att du genomfört betalningen, skickas ett kvitto och biljetten direkt till den e-post som du har registrerat i samband med ditt köp. Efter köpet har du 10 min på dig att ladda ner biljetten som pdf. Har du registrerat ett konto sparas biljetten på ditt konto och du kan ladda ner den senare. Har du inte laddat ner biljetten i datorn eller mobilen eller inte har ett konto kan du få en biljett utskriven i biografens kassa genom att ange din e-postadress eller medlemsnummer om du har ett konto.

Efter att du valt föreställning och antal biljetter, måste du ha fullföljt betalningen inom 20 minuter. Tar det längre tid så kommer dina platser automatiskt att släppas och någon annan kan köpa dessa. Vid en sådan händelse kommer ett eventuellt köp automatiskt att återbetalas och du kommer att bli meddelad om detta.

Köpet går till på följande sätt:

  1. Först anger du hur många biljetter du vill ha (max 20 st).
  2. Därefter klickar du på ”Köp” för att gå vidare. När du köper biobiljetter via https://bokning.tolleredsbiograf.se betalar du dem direkt. Tollereds Biograf anlitar Nets Easy för säker betallösning.
  3. Efter att du genomfört betalningen, skickas ett kvitto på biljetterna direkt till din e-postadress som du registrerat. Biljetten går att ladda ner som pdf under 10 min eller så sparas den på ditt konto för senare nedladdning. Har du inte laddat ner eller har inget konto så kan biljetten skrivas ut på biografen om du anger din e-postadress eller medlemsnummer om du har ett konto.

För att kunna genomföra ett köp med konto- eller kreditkort krävs att kortet har en CVC kod. På Visa och Mastercard är CVC-koden de tre sista siffrorna i namnteckningsfältet på kortets baksida.
Vi accepterar endast kort anslutna till VISA och Mastercard.

När du kommer till biografen kan du gå direkt till insläpp i salongen och visa upp din köpta biljett, antingen utskriven eller i mobilen. Du kan också hämta ut din köpta biljett i kassan genom att ange ditt medlemsnummer eller e-postadress.

Har du frågor om vår betalningstjänst kan du maila till info@tolleredsbiograf.se

Integritetspolicy för internetbokning och internetköp


Publicerad 19/2 2020 kl 09:25. Senast uppdaterad 11/3 2020 kl 21:43.
Tollereds Biograf  |  Volrath Bergs väg 7, 448 50 Tollered  |  0302 - 325 97  |  tolleredsbiograf@yahoo.se
⬆︎